Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Η συνταγή είναι για 4-6 άτομα.
Μια απλή αλλά αγαπημένη συνταγή, ιδανική για πρώτο πιάτο.
1. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά ώσπου να ενωθούν.
2. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα περνάμε από το αλεύρι.
3. Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό λάδι τόσο όσο να φτάνει στη μέση των κεφτέδων και τους τηγανίζουμε για λίγα λεπτά από την κάθε πλευρά.
4. Μόλις πάρουν ένα ωραίο καστανό χρώμα, τους βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τους αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
1. Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά.
2. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη, το ξίδι και σβήνουμε με το ούζο.
3. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να δέσει και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
4. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, ρίχνουμε τους κεφτέδες, τους καλύπτουμε με σάλτσα, τους αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Τα Απολύτως Απαραίτητα Cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Χρησιμοποιούνται τέτοια cookies (Google Analytics) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, προκειμένου να προβαίνουμε σε βελτιώσεις του Ιστότοπου.
Η χρήση αυτών των cookies προϋποθέτει την συγκατάθεσή σας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies