Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Η συνταγή είναι για 2 άτομα.
Συνοδεύστε με ένα ποτήρι δροσερό μοσχοφίλερο
Εύκολο και γρήγορο γεύμα για ένα βράδυ μετά τη δουλειά!
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου
2. Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλο
3. Κόβουμε τα φιλέτα κατά μήκος χωρίς να χωριστούν σε δύο κομμάτια, τα αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε το καθένα με 2 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το μπαστουνάκι γραβιέρας. Χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδες προκειμένου να μην ανοίξουν τα φιλέτα
4. Σε τηγανάκι βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μπέικον. Αν το μπέικον είναι αρκετά λιπαρό δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο.
5. Προσθέτουμε τα 2 γεμιστά φιλέτα και τα ροδίζουμε και από τις 2 πλευρές.
6. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου απορροφηθεί σχεδόν όλο
7. Σε μικρό ταψάκι τοποθετούμε λαδόκολλα και τα γεμιστά φιλέτα, προσθέτουμε το μπέικον και τη σάλτσα που έχει απομείνει στο τηγάνι
8. Ψήνουμε στο φούρνο μας για 30-45 λεπτά.
Συνοδεύστε με ρόκα σαλάτα ή ρύζι και ενα ποτήρι δροσερό μοσχοφίλερο
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Τα Απολύτως Απαραίτητα Cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Χρησιμοποιούνται τέτοια cookies (Google Analytics) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, προκειμένου να προβαίνουμε σε βελτιώσεις του Ιστότοπου.
Η χρήση αυτών των cookies προϋποθέτει την συγκατάθεσή σας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies