Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες και στρατηγικές για βιώσιμες κτηνοτροφικές μονάδες. Συνδιοργανωτές της ημερίδας ήταν: το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Τμήμα Γεωπονίας / Πανεπιστήμιο ΙωαννίνωνΙωαννίνων και το Ινστιτούτο Βιοοικονομίας και Αγροτεχνολογίας / Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης(ΙΒΟ/ΕΚΕΤΑ ) και τελούσε υπό την αιγίδα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Κοτόπουλα Άρτας και…
Άτομα Η συνταγή είναι για 4-6 άτομα. Υλικά 6 φιλέτα κοτόπουλου 175γραμμ. περίπου το ένα. Μαρινάδα 250ml ξηρό λευκό κρασί 5 κουταλιές της σούπας λάδι 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα 3 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο 2 κουταλιές της σούπας μείγμα λαχανικών και μυρωδικών 3 σκελίδες σκόρδου τριμμένες 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του…
Γρήγορο, θρεπτικό και απολαυστικό – το νέο μας έτοιμο και ψημένο μπιφτέκι κοτόπουλου! Δεν χρειάζεται προετοιμασία, δεν χρειάζεται μαγείρεμα – απλά ζεστάνετέ το και απολαύστε…
Ανακαλύψτε το νέο μας μπιφτέκι νωπού κοτόπουλου, έτοιμο για μαγείρεμα! Φτιαγμένο από το εκλεκτό, φρέσκο κοτόπουλό μας και με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, το μπιφτέκι μας…