Κοτόπουλο με άρωμα λεμονιού και ρίγανη

Άτομα
Η συνταγή είναι για 4-6 άτομα.
Υλικά
6 φιλέτα κοτόπουλου 175γραμμ. περίπου το ένα.
Μαρινάδα
- 6 κουταλιές της σούπας λάδι
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 κουταλιά της σούπας λειωμένο σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας γλυκιά πάπρικα
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοκομμένο πιπέρι
Περιγραφή
Διαφορετικές μαριναρινάδες, για να απογειώσουν γευστικά το κοτόπουλο σας. Είναι ωφέλιμη τροφή, χαμηλή σε λίπος και ταυτόχρονα πηγή πολύτιμης πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.
Ετοιμασία
- Χαράζετε τα φιλέτα.
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μεγάλο μπολ με καπάκι.
- Βάζετε τα φιλέτα μέσα και τα πασαλείβετε καλά-καλά για να καλυφθούν τελείως, τα σκεπάζετε με το καπάκι και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
- Βγάζετε το φιλέτα από το ψυγείο και τα ψήνετε.