Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Η συνταγή είναι για 2 άτομα.
Συνοδεύστε με ένα ποτήρι δροσερό μοσχοφίλερο
Εύκολο και γρήγορο γεύμα για ένα βράδυ μετά τη δουλειά!
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου
2. Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλο
3. Κόβουμε τα φιλέτα κατά μήκος χωρίς να χωριστούν σε δύο κομμάτια, τα αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε το καθένα με 2 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το μπαστουνάκι γραβιέρας. Χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδες προκειμένου να μην ανοίξουν τα φιλέτα
4. Σε τηγανάκι βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μπέικον. Αν το μπέικον είναι αρκετά λιπαρό δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο.
5. Προσθέτουμε τα 2 γεμιστά φιλέτα και τα ροδίζουμε και από τις 2 πλευρές.
6. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου απορροφηθεί σχεδόν όλο
7. Σε μικρό ταψάκι τοποθετούμε λαδόκολλα και τα γεμιστά φιλέτα, προσθέτουμε το μπέικον και τη σάλτσα που έχει απομείνει στο τηγάνι
8. Ψήνουμε στο φούρνο μας για 30-45 λεπτά.
Συνοδεύστε με ρόκα σαλάτα ή ρύζι και ενα ποτήρι δροσερό μοσχοφίλερο
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Τα Απολύτως Απαραίτητα Cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Τα cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα. Απαιτείται η συναίνεσή σας για τη χρήση των συγκεκριμένων cookies.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies